بستن
دوغ شتر
تهران - تهران
برای اولین بار در ایران
طلای سفید
معجزه سلامتی و زیبایی
صحرانشینان شیر شتر را شفا بخش میدانند، زیرا به مرور زمان دریافته اند که این نوشیدنی کمیاب نقش فزاینده ای در حفظ سلامتی پایدار و تسریع در بهبود بیماری های آنها دارد. بخش عمده غذای بومی آنان شیر شتر و نان و خرما بوده و همین غذای ساده اما کامل تمام نیاز بدن به پروتئین، ویتامین و کربوهیدرات های لازم برای زندگی در شرایط سخت صحرا را تامین میکرده است.
شیر یا دوغ شتر از نظر ویتامین ها بسیار غنی بوده و ویتامین های B1 و B2 به حد وفور در شیر شتر وجود داشته و ویتامین B12 آن بین 2/3 تا 3/9 واحد بین المللی می باشد.
چربی و لاکتوز آن نسبت به شیر گاو کمتر و انسولین آن بیشتر است و همین ویژگی موجب شده گزینه مناسبی برای افراد دیابتی، رژیمی و حساس به لاکتوز باشد.
شیر یا دوغ شتر ملین بسیار خوبی بوده و برای درمان بواسیر، بیماریهای طحال، ترمیم زخمها، سل، یرقان، آسم و تنگی نفس، کم خونی و فشار خون مفید است و علاوه بر خاصیت لاغر کنندگی یک لیوان شیر یا دوغ شتر یک وعده غذایی کامل نیز می باشد.
تحقیقات بیانگر این است که پاد تن های موجود در شیر شتر علاوه بر اینکه موجب ماندگاری طولانی تری نسبت به اغلب محصولات لبنی می گردد، سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و باعث غلبه سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهایی نظیر سرطان، ایدز، آلزایمر و هپاتیت C می گردد و از این نظر شیر شتر ساختار و خصوصیاتی بسیار شبیه شیر انسان دارد