بلنگو❯کالاها❯خوردنی و آشامیدنی❯تنقلات❯شکلات، تافی و آبنباتشکلات قاشقي سوتاش
۶ ساعت پیش دراصفهانامنیت معاملاتلطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. نیازمندیهای بلنگو، هیچگونه مسئولیتی درباره درستی اطلاعات ندارد و مسئولیت آن با آگهی دهنده می باشد.اطلاعات تماسچتقیمت : ۵۰۰ تومانوضعیت کالا : نونوع فروشنده : فروشگاهی
شکلات قاشقی سوتاش، یک نوع شکلات سرد و خوراکی است که به صورت قاشقی به صورت مایع درست می شود. این نوع شکلات، ابتدا به صورت خام درون یک گلوکوز خام و با اضافه کردن شیر و کره، با استفاده از دستگاه های خاصی تبدیل به شکلاتی سرد و لذیذ در خود می شود.
شکلات قاشقی سوتاش معمولاً به صورت لیوان یا استکان میل می شود و می توانید انتخاب کنید که چه نوع شکلاتی را به صورت قاشقی سرو کنید، مانند شکلات تلخ، شیری یا سفید. این محصول علاوه بر خوردنی بودن، می تواند به عنوان تزیینی برای دسرها و کیک ها هم استفاده شود و در مجموع یک تجربه خوشمزه و دلچسب برای علاقمندان به شکلات به جا بگذارد.یک فرصت طلایی برای دیده شدن- آیا شما هم میتوانید کالا یا خدمات این آگهی را تامین کنید؟
- هر روزه بازدیدکننده ها، آگهی های بلنگو را می بینند اگر شما هم می توانید تامین کننده این کالا یا خدمات باشید واقعا جای شماره موبایل شما
اینجا خالیست.
- شماره موبایل شما برای مدت دلخواهتان در این آگهی نمایش داده خواهد شد.از اینجا شماره موبایلتان را اضافه کنید