بستن
فروش کود ارگانیک
اردبیل - اردبیل
مزایای کود ارگانیک (ورمی کمپوست)
۱-ورمی کمپوست کودی است چندبرابرغنی شده نسبت به سایر کودهایی مانند کودگاوی، گوسفندی ،اسبی و.... میزان نیتروژن ،پتاسیم وفسفرکه سه عنصر اصلی وحیاتی دررشد و نمو گیاهان است در ورمی کمپوست تا ۱۰برابر سایر کودها می باشد همچنین میزان آهن موجود در ورمی کمپوست حتی تا ۱۰۰۰ برابر بیشتر از سایر کودهای آلی است.
۲-ورمی کمپوست دارای حداقل موادسمی و سنگین همچون جیوه ،کادمیوم وسرب است که در کشت های گلخانه ای بسیار حایز اهمیت است.
۳-کود ورمی کمپوست فاقد بذرعلف های هرز می باشد این بذور تا در اثر فعالیت کرم ها از بین می رود.
۴-کود ورمی کمپوست فاقد بوی نامطبوع می باشد که برای استفاده در فضای سبز ادارات و بیمارستانها و دانشگاهها و فضای سبزشهری بسیار مناسب است.
۵-ورمی کمپوست دارای مقادیری هورمون های موثرهمچون اکسین می باشد که موجب تحریک رشد و نمو گیاهان تا۹۰درصد نیز می شود
۶-میزان مصرف ورمی کمپوست در زراعت یا باغبانی به مراتب کمتر از سایر کودهای آلی حتی برخی ازکشت هاحتی تا۱۰برابرکمترمی باشد.
۷-ماندگاری وکارآیی کودورمی کمپوست دربهبودبافت خاک تا۳برابرسایرکودهای آلی می باشد یعنی اگر برای کشت محصولات کشاورزی همچون گوجه یاکاهونیازی به کوددهی هرساله باشدمی توان این امر را با استفاده از ورمی کمپوست تا۲سال یکبارکاهش داد.
۸-شکل مناسب وزیبای ورمی کمپوست این کودراحتی برای فعالیت های خانگی مناسب کرده است
۹-کودآلی کمپوست درخاک های سنگین دانه بندی وتخلل خاک رابهترمی سازد و نفوذپذیری و تهویه خاک را بهبود می بخشد درخاک های سبک مانند اسفنج به نگهداری آب و مواد غذایی کمک نموده و از شستشوی آن جلوگیری می کند.
۱۰_اجزای ریز و درشت و موادمغذی دار دربرگرفته وبه تشکیل خاک دانه کمک می کندحالت چسبندگی خاک را کاهش داده و از مقاوت خاک در مقابل ماشین آلات کشاورزی می کاهد وعملیات زراعی باخاک باانرژی کمتری انجام می گیرد.
۱۱-ورمی کمپوست می تواند ۲تا۶ برابر خودآب نگهداری نموده و از هدر رفتن آن جلوگیری کند به خاک رنگ تیره داده وجذب حرارت وگرم نگه داشتن خاک کمک می کند.
۱۲-ذرات هوموس حاصل از کمپوست دارای خاصیت جذب کنندگی شدیدمی باشد که عناصر غذایی را به خود جلب نموده و به آسانی در اختیار گیاهان قرار میدهد.
۱۳-کمپوست دارای خاصیت اسیدی است وجذب بعضی از مواد غذایی غیرمحلول نقش اساسی داشته وازفرسایش خاک جلوگیری میکند.
۱۴-ورمی کمپوست علاوه بر کمیت ،درارتقای کیفیت محصول هم نقش اساسی دارد استفاده از ورمی کمپوست موجب افزایش مقاومت گیاهان درمقابل امراض می گردد
۱۵-درجلوگیری ازتغییراسیدیته خاک همانند یک بافرعمل می کنند.
۱۶-وقتی که در هنگام کمپوست شدن درجه حرارت به۶۰درجه یابیشترمی رسد،عوامل پاتوژن و بیماری زا ،تخم انگلها وبذرعلفهای هرز را نابود می کند.