در شماره ۹ خواهید خواند: عبارت «کار جوهره انسان است. تکیه کلام بزرگانمان در گذشته بوده است تا هر فردی را به کار و فعالیت بیشتر راغب کنند؛ در صورتیکه هرگاه کار بیشتر سبب ارتقای فردی می شد شرایط زندگی کارگران و کارمندان باید که خیلی بهتر از این می بود! در حالی که کمتر خلق اثری هنری و خلاقیتی از این طبقه از افراد سراغ داریم. شکوفایی و رشد هر فردی نیاز به اوقات فراغت دارد. اوقات فراغتی که با سکون و آرامش همراه باشد. در زمان اوقات فراغت باید حداقل احساس اجبار وجود داشته باشد تا فرد بتواند به دلخواه و انتخاب خود از زمان استفاده کند. به دیگر سخن، زمان اوقات فراغت باید به گونه ای باشد که انسان مقید به انجام فعالیت هایی برای پاسخ به نیازهای زیستی و امرار معاش نباشد و بتواند به شکل آزاد و اختیاری به شکوفایی و رشد خود فرصت بدهد.
در شماره ۸ خواهید خواند: دکتر قریب، استاد بی بدیل زبان و ادبیات فارسی بوده اند و اشعار زیبایی نیز سروده اند. به امید خدا مجله ;پیام اندیشکده برآن است که در هر شماره، تحقیقات و دست نوشته های زنان محقق کشورمان را در کنار اندیشمندان آقایان معرفی نماید.
سرمقاله شماره ۷: داشتن مدرک تحصیلی بالاتر در بسیاری از موارد در جامعه، تعیین کننده نوع شغل و رفاه اجتماعی است ولی میزان شعور و آگاهی فرهنگی است که عکس العمل افراد را نسبت به پیشامدهای اجتماعی نشان می دهد.برای اثبات ادعای فوق، تایید پروتکل های بهداشتی مقامات مربوطه، بهترین مدعاست؛ شیوع بیماری کووید ۱۹ ثابت کرد که افرادی با مدارک بالاتر تحصیلی در مورد دستورات بهداشتی خواسته شده سر تایید فرود نیاوردند و مبتلا شدند و بسیار افراد با مدارک تحصیلی بسیار پایین تر طبق دستورات بهداشتی اعلام شده عمل نمودند و مبتلا نشدند ...مشاهده ادامه مطلبدر شماره ۹ خواهید خواند: عبارت «کار جوهره انسان است. تکیه کلام بزرگانمان در گذشته بوده است تا هر فردی را به کار و فعالیت بیشتر راغب کنند؛ در صورتیکه هرگاه کار بیشتر سبب ارتقای فردی می شد شرایط زندگی کارگران و کارمندان باید که خیلی بهتر از این می بود! در حالی که کمتر خلق اثری هنری و خلاقیتی از این طبقه از افراد سراغ داریم. شکوفایی و رشد هر فردی نیاز به اوقات فراغت دارد. اوقات فراغتی که با سکون و آرامش همراه باشد. در زمان اوقات فراغت باید حداقل احساس اجبار وجود داشته باشد تا فرد بتواند به دلخواه و انتخاب خود از زمان استفاده کند. به دیگر سخن، زمان اوقات فراغت باید به گونه ای باشد که انسان مقید به انجام فعالیت هایی برای پاسخ به نیازهای زیستی و امرار معاش نباشد و بتواند به شکل آزاد و اختیاری به شکوفایی و رشد خود فرصت بدهد.
در شماره ۸ خواهید خواند: دکتر قریب، استاد بی بدیل زبان و ادبیات فارسی بوده اند و اشعار زیبایی نیز سروده اند. به امید خدا مجله ;پیام اندیشکده برآن است که در هر شماره، تحقیقات و دست نوشته های زنان محقق کشورمان را در کنار اندیشمندان آقایان معرفی نماید.
سرمقاله شماره ۷: داشتن مدرک تحصیلی بالاتر در بسیاری از موارد در جامعه، تعیین کننده نوع شغل و رفاه اجتماعی است ولی میزان شعور و آگاهی فرهنگی است که عکس العمل افراد را نسبت به پیشامدهای اجتماعی نشان می دهد.برای اثبات ادعای فوق، تایید پروتکل های بهداشتی مقامات مربوطه، بهترین مدعاست؛ شیوع بیماری کووید ۱۹ ثابت کرد که افرادی با مدارک بالاتر تحصیلی در مورد دستورات بهداشتی خواسته شده سر تایید فرود نیاوردند و مبتلا شدند و بسیار افراد با مدارک تحصیلی بسیار پایین تر طبق دستورات بهداشتی اعلام شده عمل نمودند و مبتلا نشدند!
در شماره ۵ خواهید خواند: در این شماره مجله صفورا غله زاری از گیلان که با ابتکار و پشتکار خود و با همکاری صمیمانه دیگر آشنایان، توانسته زباله های بازیافتی را جمع آوری و فروخته و از درآمد آنها چند کتابخانه در سطح استان بسازد؛ در نوع خود عملکرد ایشان قابل تقدیر است و می تواند سرمشقی برای دیگر طرفداران حفظ محیط زیستی باشد. همچنین در این شماره مجله سفرنامه گرگان که پایان بخش نوشته های مجله پیام اندیشکده است، با نوشته ای زیبا و روان، توانسته جاذبه های طبیعی و تاریخی شهر گرگان را به تصویر بکشاند.ابعاد۲۶x۲۰x۲ میلی متروزن۲۰۰ گرمسرفصل ها-آشنايي والدين با نيازهاي كودكان خردسال -از کاغذ باطله کتابخانه ساختیم -تحلیل رفتار متقابل -سفرنامه گرگان -مسوولیت اجتماعی -مشارکت اجتماعی زنان درمدیریت شهری با رویکرد محله محوری -نوروز -نکات ازدواج -اعتیاد اینترنتی -پاسخگویی سوالات کرونا -چرا خرید می کنیم؟ -سرعین و دیدنی هایش -چرا نوشتن را فراموش کردیم؟ -چگونگی مواجهه والدین با پورنوگرافی فرزندان -کرونا و محیط زیست -کرونا ویروس -نگاهی به تربیت جنسی فرزندان -یوگا و اهمیت آن در مقابله با کرونا -شکلات و آش حاج خانم -جوان، هدف، آینده -دکتر بدرالزمان قریب -بررسی ظرفیت استفاده از رسانه ها -عقب ماندگی -کرونا و کودکی -مشاوره با زنی به نام مریم -تحلیل روش نقاشی کودکان -افسردگی -مدیریت اقتصادی اجتماعی خانواده -سفرنامه جزیره هرمز - معرفی کتاب دختر بخت -داستان یک رسانه کوچک -رمز و راز نهفته در رنگها و تاثیر آنها بر زندگی -چگونه می توانیم با کسب مهارت همدلی از دید دیگران دوست داشتنی شویم؟تعداد صفحهچهار نشریه روی هم: ۱۲۴ صفحهنوعسیاه و سفیدنوع جلدگلاسهجنس کاغذکاغذ تحریریسال انتشار۱۳۹۸ماه انتشارمرداد
مهر
آذر
بهمندوره نشردو ماه یکبار